No menu items!

mario draghi

Draghi: Mbështesim Shqipërinë dhe integrimin e saj në BE

Italia do të vijojë të mbështesë Shqipërinë në rrugën e saj drejt Bashkimit Europian. Dekarata vjen nga kryeministri italian Mario Draghi në konferencën e përbashkët me kreun e qeverisë shqiptare, Edi Rama në Romë. Mario Draghi: “Nuk ka nevojë për...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img