No menu items!

komisionere

Për herë të parë në histori: PD pa komisionerë në Vorë, Shkodër dhe Durrës

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi konfirmoi sot se për herë të parë, Partia Demokratik është pa përfaqësi në komisione. Në një konferencë për shtyp, Celibashi deklaroi se komisionerët në Vorë janë plotësuar nga lista e aplikantëve online. Për herë të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img