No menu items!

joseph wu

Ministri i Jashtëm i Tajvanit: Kina nuk mund të diktojë politikën tonë të jashtme

“Kushdo që dëshiron të vijë në Tajvan për të treguar mbështetjen e tij, është më se i mirëpritur të na vizitojë dhe kjo nuk duhet të ndalet nga Kina”. Kështu është shprehur ministri i Jashtëm i Tajvanit, Joseph Wu për...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img