No menu items!

glauk konjufca

Konjufca: Serbia mund të sulmojë Kosovën edhe pas nënshkrimit të planit franko-gjerman

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca deklaroi se rreziku i një sulmi nga Serbia mbetet edhe nëse shteti serb e pranon dhe e nënshkruan planin franko-gjerman. Sipas tij, një marrëveshje sipas propozimit franko-gjerman nuk do të zgjidhte problemin përfundimisht...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img