No menu items!

fshehje pasurie

Ish-deputeti Myslim Murrizi akuzohet për pastrim parash dhe fshehje pasurie

Në Shqipëri policia ka paditur në prokurori ish-deputetin e Myslim Murrizi për fshehje të pasurisë, transaksione dhe depozitime të dyshimta parash, me qëllim pastrimin e tyre. Ish-deputeti Myslim Murrizi dhe familjarët e tij, thuhet në kallëzimin e policisë, kanë kryer...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img