No menu items!

emigrim

52% e të rinjve në Ballkan duan të emigrojnë

Niveli i lartë i emigrimit kryesisht te të rinjtë, si dhe papunësia janë disa nga problematikat që hasen jo vetëm në Shqipëri, por edhe në vendet e rajonit të Ballkanit. Ministrat e Rinisë dhe të Arsimit të vendeve të...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img