No menu items!

ekspertet

Reforma territoriale në Shqipëri, ekspertët dhe politika shohin nevojën për rishikim

Përfaqësues të partive kryesore politike dhe ekspertë në Shqipëri, po artikulojnë domosdoshmërinë e rishikimit të reformës territoriale, e cila u miratua në vitin 2014 vetëm nga shumica e majtë qeverisëse, pasi opozita bojkotoi seancën parlamentare. Partia demokratike në opozitë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img