No menu items!

Edward P. Joseph

Analisti amerikan: “Open Balkan” i jep fuqi ekonomike dhe politike Serbisë

“Nisma “Open Balkan” minon “Procesin e Berlinit” dhe i jep më shumë fuqi ekonomike dhe politike Serbisë”. Kështu deklaroi analisti amerikan, Edward P. Joseph në një inervistë për Deutsche Welle, ku shtoi se ambiciet nacionaliste serbe janë shqetësuese. “Anëtarët e Senatit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img