No menu items!

drejtues

Rama paralajmëron “vetting” për drejtuesit dhe punonjësit e ujësjellësve

Kryeministri Edi Rama paralajmëroi një ristrukturim të ndërmarrjeve të ujësjellësit në vend, duke nisur me kontrollin dhe vlerësimin e drejtuesve dhe punonjësve të këtyre ndërmarrjeve. Gjatë takimit me kryebashkiakët në kryeministri, Rama tha se do të rishikohet dhe kalohet në...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img