No menu items!

der spiegel

“Der Spiegel”: Ballkani kërcënohet nga një konflikt i ri

Revista gjermane “Der Spiegel” i ka kushtuar një artikull situatës në Ballkan, ku paralajmërohet se në rajon do të nisë një konflikt i ri, dhe për këtë faji i hidhet BE. Unioni me politikën e saj të jashtme është...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img