No menu items!

blinduar

Hiqet dera e fundit e blinduar nga selia e Partisë Demokratike (Video)

Punëtorët kanë çmontuar gjatë ditës së sotme derën e fundit të blinduar nga selia e Partisë Demokratike. Dera e hequr peshonte rreth 350 kg dhe ishte njera prej 6 dyerve të blinduara me të cilat Lulzim Basha kishte fortifikuar...

Hiqen dyert e blinduara nga selia e PD

Partia Demokratike ka marrë vendim që të heqë dyert e blinduara pas kërkesës që patën një pjesë deputetëve demokratë gjatë mbledhjes së kryesisë një ditë më parë, si dhënien e një mesazhi pozitiv për ribashkimin e partisë. Pas heqjes së...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img