No menu items!

billgare

Bullgarët ‘dynden’ në Turqi, përfitojnë nga rënia e lirës

Turqia ndodhet në krizë ekonomike, shoqëruar me çmime të larta dhe zhvlerësim të monedhës vendase. Por situata duket e volitshme për turistët e huaj. Rënia e monedhës turke, në nivele historike gjatë muajit dhjetor, ka tërhequr javët e fundit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img