No menu items!

bellind kellici

”4934 delegatë të pranishëm”/ Këlliçi: Kuvendi është i ligjshëm dhe vendimmarrës

Belind Këlliçi, kryetari i komisionit të Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike të iniciuar nga Sali Berisha, tha se janë të pranishëm 4934 delegatë në këtë forum. Po kështu, sipas tij, të pranishëm janë edhe 4200 firmëtarët që dorëzuan formularët për...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img