Wednesday, June 7, 2023

bashkeqeverisje

Presidenti Meta kthen në Kuvend ligjin “Për Bashkëqeverisjen”: Cënon Kushtetutën

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka kthyer në Kuvend ligjin “Për Bashkëqeverisjen”. Sipas Metës, nga shqyrtimi i parashikimeve të këtij ligji, në raport dhe me atë që deklarohet se synohet të arrihet, vërehet se ka një mospërputhje të parashikimeve...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Lionel Messi trasnferohet te Inter Miami

Lionel Mesi ka zyrtarizuar të ardhmen e tij, që nuk do të jetë përsëri te Barcelona, por as te...
- Advertisement -spot_img