No menu items!

akshi

‘Sulm kibernetik nga jashtë Shqipërisë’, AKSHI bllokon shërbimet online

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ka njoftuar se vendi ynë po përballet me një sulm kibernetik. Për këtë shkak, shërbimet online dhe sistemet qeveritare janë të mbyllura deri në neutralizimin e këtyre akteve kriminale. Sipas Agjencisë Kombëtare të Informacionit, sulmi...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img