No menu items!

50 vjec

Berisha tregon historinë: Si më kërkuan largimin nga politika kur isha 50 vjeç

Sali Berisha: Sekretari i Përgjithëm i KE dhe Jorgo Papandreu. Më thërrasin në zyrë në OSBE. Fillon Papandreu dhe më thotë, Sali, koha ka ardhur që t’ua lirosh të rinjëve. I them burrë më të mençur se babai yt...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img