No menu items!

48 vite

Shqipërisë do t’i duhen të paktën 48 vite për t’u bërë anëtare e BE-së

Shqipërisë do t’i duhen të paktën dhe 48 vite për t’u bërë anëtare e Bashkimit Evropian. Së paku kështu bën me dije një studim i Institutit Epik në Kosovë, i cili ka marrë në shqyrtim progresin që kanë bërë vendet e Ballkanit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img