No menu items!

koalicion

PD kërkon çregjistrimin e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”

Një ditë pasi Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi regjistroi koalicionin “Shtëpia e Lirisë” për të marrë pjesë në zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 Marsit me kandidatët e Komisionit të Rithemelimit, Partia Demokratike kërkon shfuqizimin e vendimit. Përmes një...

Publikohet logoja dhe marrëveshja e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”

“Shtëpia e Lirisë”, kështu quhet koalicioni i Komisionit të Rithemelimit të Partisë Demokratike me LSI-në për zgjedhjet e pjesshme vendore të 6 Marsit. Sot është bërë publike dhe logoja e këtij koalicioni, ku vihet re ngjyra blu dhe ndërthurja me...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img