No menu items!

zjarri

Me tensionet në rritje, ukrainasit mendojnë për blerjen e armëve

Një piceri në kryeqytetin ukrainas në fillim të këtij muaji kishte një ofertë të pazakontë: Blini një armë dhe merrni një picë falas. Merrni një picë të mesme apo të madhe nëse mund të dëshmoni se keni blerë një armë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img