No menu items!

variant i ri

Çfarë dimë dhe çfarë jo, mbi variantin e ri të Covid-it?

Shkencëtarët e Afrikës së Jugut identifikuan një variant të ri të koronavirusit që thonë se është bërë shkak për një rritje së fundmi të numrit të infeksioneve me koronavirus në Gauteng, provinca më e populluar e vendit. Mbetet ende e...

Rusia identifikon variant të ri të koronavirusit

Rusia ka raportuar disa raste të infektimit me koronavirus, me një variant që besohet se është edhe më ngjitës sesa Delta. Ky vend është duke u përballur së fundmi me rritje të shkallës së infektimit dhe vdekjeve nga COVID-19, sëmundje...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img