No menu items!

tregtim

Balluku: Tregtarët e karburanteve sot nuk kanë fitim

Pas protestave të shumta të qytetarëve, qeveria vendosi të krijojë Bordin Kombëtar për Administrimin e Karburantit, në mënyrë që të kishte monitorim mbi çmimin e naftës dhe të nënprodukteve të saj. Në mbledhjen e fundit, Bordi vendosi se çmimi i...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img