No menu items!

teknologij

10 teknologjitë që premtojnë mrekulli

Instituti i Teknologjisë i Massachusetts në Boston ka përpiluar një listë me 10 teknologji dhe inovacione që mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në jetën tonë në muajt e ardhshëm. Ja cilat janë ato: 1. FUNDI I FJALËKALIMEVE (PASSWORD). Ne...

Paralajmërimi i zbulimit amerikan: Kina rrezikon të mbizotërojë teknologjitë e përparuara

Zyrtarët amerikanë të zbulimit paralajmëruan jo për herë të parë të premten lidhur me rrezikun që paraqesin ambiciet e Kinës në fushën e inteligjencës artificiale dhe një sërë teknologjish të përparuara. Ata shtuan se ato mund t'i japin Pekinit një...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img