No menu items!

tatimet

Tatimet njoftojnë formatin e ri për faturën e thjeshtuar

Në vijim të përmirësimeve të vazhdueshme të portalit Self-Care, në kuadër të zbatimit të Ligjit nr. 87/2019 “Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkulllimit” i ndryshuar, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informon tatimpaguesit se është bërë një zhvillim...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img