No menu items!

skuth

Skuthi dhe ambasadorët

Në fjalorin e gjuhës shqipe fjala “skuth” ka shpjegimin më të shkurtër! Në fakt është logjike. Nuk duhen shumë fjalë! Për korrektësi po e shkruajmë shpjegimin: Skuth: Ai që i fsheh veprimet e qëllimet e veta dhe që paraqitet ndryshe nga...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img