No menu items!

shtrime

Bien ndjeshëm shtrimet në spitalin Covid

Shtrimet në spitalet Covid kanë shënuar sërish rënie. Mjekët infeksionist thonë se rastet e rënda që kanë nevojë për trajtim mjekësor janë pakësuar. Mosha e tretë dhe të pavaksinuarit mbizotërojnë. Sa i takon fataliteteve, mjekët listojnë disa arsye pse ato...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img