No menu items!

shqetesim

Bashkimi Evropian: Situata në Bosnje është shqetësuese

Bashkimi Evropian tha se situata në Bosnje dhe Hercegovinë paraqet “burim të madh shqetësimi”. Duke folur të mërkurën para gazetarëve në Bruksel, zëdhënësi i BE-së, Peter Stano, tha se udhëheqësit politikë të këtij vendi duhet të gjejnë zgjidhje. “Duhet të angazhohemi...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img