No menu items!

shpenzime

Dy muaj pa mbyllur vitin, qeveria mban të pashpenzuar 45% të programit të investimeve

Dy muaj pa mbyllur vitin buxhetor, Ministria e Financave nuk ka përdorur gati gjysmën e programit të investimeve. Në zërin e investimeve kapitale prej 132 miliardë lekësh për vitin 2021 janë planifikuar 104 miliardë lekë investime në projekte të infrastrukturës,...

2009-2020, Berati dhe Tirana me rritjen më të madhe të shpenzimeve mujore të familjeve

Gjatë 10 viteve të fundit, Berati është qyteti me ritmet më të larta të rritjes së shpenzimeve për konsum të familjeve, ndërsa nga ana tjetër, Gjirokastra është i vetmi qark ku shpenzimet e familjeve paraqiten me ulje -4% në...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img