No menu items!

prodhim

Shansi për Shqipërinë, prodhimi që mund të nxitet nga kriza e çmimeve

Rritja e fortë e çmimeve, që ka përfshirë njëherazi mallrat dhe shërbimet në të gjithë botën, ka të ngjarë të vërë në lëvizje zinxhirët e prodhimit në vendin tonë. Modeli i ekonomisë, i bazuar në konsum dhe import, do...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img