No menu items!

prindi 1

Formulari “Prindi 1 dhe 2”, Berisha: Përpjekje barbare kundër qenies sonë kombëtare

Publikimi i një formulari në rrjetet sociale dhe më pas në media ku fjala nënë dhe baba zëvendësohej me prindi 1 dhe prindi 2 ka shkaktuar sërish debat dhe reagime të shumta publike. Në lidhje me këtë ka reaguar dhe...

SKANDAL/ Fjalët ‘nënë’ e ‘baba’ zëvendësohen me ‘prindi 1’ e ‘prindi 2’

Pastori Akil Pano ka postuar një formular që plotësohet nga fëmijët në kopshtet e Tiranës dhe në vend të fjalës ‘nëna’ e ‘babai’ është shënuar ‘Prindi 1’ e ‘Prindi 2’. Në një postIm në Facebook, Pano shkruan se kjo...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img