No menu items!

osman kavala

Rasti Kavala: Sprova e re mes BE dhe Turqisë

Osman Kavala ndodhet në paraburgim nga viti 2017. Së fundmi 10 ambasadorë nga vende të ndryshme kërkuan lirimin e tij. Presidenti turk reagoi i zemëruar. Kërcënon prishja e marrëdhënieve të Turqisë me BE? Osman Kavala nuk është dënuar asnjëherë për...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img