No menu items!

osbe

OSBE/ODIHR: Zgjedhjet në Maqedoninë e V. të qeta, por me probleme teknike

Misioni i OSBE/ODIHR, zgjedhjet lokale të 17 tetorit në Maqedoninë e Veriut, i ka vlerësuar kryesisht të qeta dhe demokratike, por ka regjistruar edhe probleme gjatë votimit, kryesisht me aparatet biometrike për votim, shumë prej të cilëve ishin jashtë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img