No menu items!

millorad dodik

Vuçiç dhe Dodik mund ta shfrytëzojnë Ukrainën për destabilizimin e Bosnjes dhe Kosovës

Ish-Përfaqësuesit e Lartë të Bashkësisë Ndërkombëtare, Christian Schwarz-Schilling dhe Valentin Inzko i kanë dërguar një thirrje urgjente liderëve të BE-së dhe NATO-s për ta mbrojtur Ballkanin Perëndimor dhe në veçanti Bosnje e Hercegovinën nga një skenar i ngjashëm me...

Vuçiç: Serbia nuk pajtohet me sanksionet e SHBA-së për Dodikun

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, deklaroi të enjten se Beogradi zyrtar nuk pajtohet me vendimin e autoriteteve amerikane për vendosjen e sanksioneve ndaj anëtarit serb të presidencës trepalëshe të Bosnje- Hercegovinës (BiH), Millorad Dodik dhe se Serbia nuk do...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img