No menu items!

mashtrim financiar

Jo vetëm Juventusi, 5 klube të tjera të Serisë A përfshihen në mashtrimin financiar

Nga drejtësia e zakonshme tek drejtësia sportive. Federata Italiane e Futbollit po heton gjithashtu çështjen që lidhet me mashtrimet financiare të Juventusit dhe jo vetëm. Një hetim që i parapriu atij të “Guardia di Finanzia” që kontrolloi zyrat e Juventusit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img