No menu items!

mangesi

Mangësitë gjuhësore të platformës Facebook dobësojnë filtrimin e gjuhës së urrejtjes dhe terrorizmit

Ndërsa zhvillohej lufta në Gaza dhe tensionet rriteshin në Lindjen e Mesme në muajin maj, Instagrami ndaloi për pak kohë materialet me hashtag #AlAqsa, që i referoheshin Xhamisë Al-Aqsa në Jeruzalemin e Vjetër, një pikë e nxehtë e konfliktit. Kompania...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img