No menu items!

kufoma politike

Funerali i një hidrauliku dhe vajtimi për kufomat politike

Nga: Kreshnik Spahiu Ishte mëngjes me shi dhe vetëtima. Rrugët e Tiranës ishin mbingarkuar nga trafiku makinave. Së bashku me dy kolegë austriakë ndodhesha prej tre ditësh në Shqipëri për një projekt, dhe u nisëm 4 orë përpara drejt aeroportit...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img