No menu items!

komisioni hetimor

Rama dëshmon për inceneratorët: Përfitimet nga ish-ministri Koka nuk janë fakte

Kryeministri Edi Rama ka nisur dëshminë e tij për aferën e inceneratorëve në komisionin hetimor për inceneratorët. Rama është politikani i fundit që dëshmon para Komisionit Hetimor, i cili më do të mbledhë të gjitha provat. Në nisje të mbledhjes,...

Zgjidhet sekretari në Komisionin Hetimor për zgjedhjet e 25 prillit (Emri)

Komisioni Hetimor për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit ka zgjedhur sekretarin e saj. Emri i propozuar nga nënkryetari i Komisionit, Tonin Gogu, ishte ai i deputetit socialist, Klevix Xhoxhi. Emër ky që gjeti dhe miratim nga ana e demokratëve. Tonin...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img