No menu items!

kiril petkov

Petkov zgjidhet kryeministër i Bullgarisë, veto për Maqedoninë nuk ndryshon

Parlamenti i Bullgarisë ka konfirmuar Kiril Petkov në postin e kryeministrit. Në Parlament, 134 ligjvënës votuan për zgjedhjen e Petkov, ndërsa 104 vota ishin kundër. Tani parlamenti voton për strukturën dhe kompozicionin e Qeverisë së propozuar. Kjo është qeveria...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img