No menu items!

kapitol

Hetimet për sulmin më 6 janar; kush është thirrur për të dëshmuar në Kongres dhe përse?

Komisioni po punon njëkohësisht në disa drejtime, duke kërkuar dëshmitë e personave në rrethin e brendshëm të zotit Trump, rreth veprimeve të tij të asaj dite, të këshilltarëve të jashtëm, që organizuan tubimin, ku ai mori fjalën më 6...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img