No menu items!

ilirjan celibashi

Kush e drejton sot Partinë Demokratike? Përgjigjet kreu i KQZ-së

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi në konferencën për gazetarët ka folur në lidhje me situatën në Partinë Demokratike. Ai u pyet se kush e drejton këtë parti sot, ku theksoi se i vetmi institucion që mund ta...

KQZ certifikon rezultatin e zgjedhjeve të 6 marsit pa asnjë kontestim

Kryekomisioneri Ilirjan Celibashi, thotë se për herë të parë pas 30 vitesh në Shqipëri një rezultat zgjedhor është certifikuar nga KQZ pa asnjë kontestim. “Pas ndryshimit të sistemit në vend, pas 30 vitesh dhe zgjedhjesh në Shqipëri, për herë të...

Kreu i KQZ: Palët politike të respektojnë heshtjen zgjedhore

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, i ka bërë thirrje palëve të përfshira në zgjedhje që të mbajnë heshtjen zgjedhore deri në përfundim të votimeve. Celibashi u shpreh se çdo thirrje tjetër politike drejt zgjedhësve përveç atyre për pjesëmarrje...

Celibashi: Kemi nevojë për një reformë të re zgjedhore

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi është shprehur se do të ketë kallëzime penale dhe sanksione ndaj çdo personi që ka kryer shkelje gjatë numërimit të votave në 25 prill. Këtë deklaratë, Celibashi e bëri nga Korça ku...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img