No menu items!

cante

Një radio e dyshimtë alarmon policinë, rrethohet zona tek “Martin Camaj”

Një send i dyshimtë i gjetur në zonën e “Ali Demit” në Tiranë, ka ngritur në këmbë blutë e kryeqytetit. Mësohet se send i dyshimtë në dukje si radio, që përdoret nga shoqëritë private të ruajtjes dhe sigurimit fizik...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img