No menu items!

artiste

Biznesi i vështirë i muzikës në Shqipëri, nga vijnë fitimet e artistëve

Çdokush me ca para, mund të hyjë në një studio regjistrimi dhe të dalë me material të mjaftueshëm për të publikuar një CD në një botë, ku interneti ju bën të famshëm. Por, ky nuk është thelbi. Ju keni...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img