No menu items!

afgan

Refugjati afgan që komandon trupat ukrainase në luftën kundër Rusisë

Jalal Noory ishte vetëm një fëmijë kur u arratis nga luftërat civile afgane pas pushtimit sovjetik të vendit të tij, Afganistanit në vitin 1979. Ai përfundoi në Ukrainë dhe u bë shtëpia e tij e dytë ku ndërtoi një jetë...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img