No menu items!

19

19 marrëveshje Kosovë-Shqipëri

Në mbledhjen e 8 mes qeverisë së Shqipërisë dhe të Kosovës, u firmosën 19 marrëveshje dhe memorandume mirëkuptimi në disa fusha. Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës, firmosën në Prishtinë 19 marrëveshje dhe memorandume në fushën e drejtësisë, arsimit, bujqësisë, infrastrukturës,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

- Advertisement -spot_img